Το αίσθημα ευθύνης και η αξιοπιστία μας ήταν πάντα το δίπτυχο της επιτυχημένης πορείας μας όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της εστίασης.

Παρότι η επιχείρηση μας εναρμονίζεται πλήρως με όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του COVID-19, στο Pisina Club – Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΗΡΩΔΕΙΟ», η ασφάλεια των πελατών, των υπαλλήλων και των συνεργατών μας έχει κυρίαρχη σημασία.

Κατόπιν σκέψεως και στάθμισης της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε σε συνδυασμό με τα αχαρτογράφητα νερά της εξέλιξης και της διασποράς της νόσου, καθώς και την αυξανόμενη τάση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην χώρα μας, αποφασίσαμε το Pisina Club – Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΗΡΩΔΕΙΟ» να μη λειτουργήσει για την φετινή σεζόν.

Σε αντίθεση με όλα αυτά που βιώνουμε, όλο το team μας δηλώνει βροντερό «παρών», με σχεδιασμό για το πρόγραμμα λειτουργίας του καταστήματος για την σεζόν 2021.

Θέλουμε όλοι να είμαστε ξένοιαστοι ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον πανέμορφο χώρο μας όταν συναντηθούμε ξανά, οπότε θα αφιερώσουμε αυτό τον χρόνο για να προετοιμαστούμε για αυτό και θα σας καλωσορίσουμε ξανά το 2021 κάνοντας ό,τι κάνουμε ακόμη καλύτερα…

… να σας χαρίζουμε δροσιστικές, νυχτερινές και αξέχαστες αναμνήσεις…!

Με εκτίμηση,

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΗΡΩΔΕΙΟ»